Η εταιρία "Logothetis Flowers" ιδρύθηκε το 1987 στη Δραπετσώνα Πειραιά. Η εικοσαετή πείρα και αγάπη μας στα λουλούδια μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε πάντα φρέσκα άνθη και φυτά σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις γύρω από την τέχνη του λουλουδιού, και με το ζήλο και τη δημιουργικότητα που μας κατέχει, καταφέρνουμε να είμαστε μια ιδανική ομάδα στο τομέα των ανθοσυνθέσεων και φυτοσυνθέσεων, με εξεζητημένα άνθη και φυτά (εγχώρια & εισαγόμενα).

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε ένα μπουκέτο λουλουδιών κατάλληλο για την ανάλογη περίσταση, να δημιουργήσουμε για εσάς μια ονειρεμένη σύνθεση, να σας κάνουμε προτάσεις για τον στολισμό του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας ή γενικότερα να ομορφύνουμε οποιαδήποτε εκδήλωση της ζωής σας μικρή η μεγαλύτερη.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον κόσμος σας πιο όμορφο, να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε την βεράντα σας ή το κήπο σας με έξυπνες και όμορφες λύσεις. Γνωρίζουμε πολύ καλά, τις ανάγκες των φυτών εξωτερικού χώρου και ποιες είναι οι συνθήκες που μπορούν να αναπτυχθούν και να συντηρηθούν. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να φέρνουμε εις πέρας πολύ επιτυχημένες διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων και να σας δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για αυτόματο πότισμα, πήλινες γλάστρες κ.α. πολλά.

Τα λουλούδια εκτός από την ομορφιά που προσδίδουν στο χώρο μας, διαχέουν και υπέροχα αρώματα. Αποτελούν δε, το ομορφότερο δώρο για όλες τις ευτυχισμένες & σημαντικές στιγμές της ζωής μας όπως σε αρραβώνες, επετείους γάμου, γεννήσεις, γενέθλια, ονομαστικές εορτές, εγκαίνια και αποτελούν ορόσημο σε γιορτές όπως του Αγίου Βαλεντίνου, της πρωτομαγιάς, της γιορτής της μητέρας, των Χριστουγέννων.

Πείτε "ευχαριστώ", "συγνώμη", "συγχαρητήρια" στέλνοντας ένα ολάνθιστο μπουκέτο λουλούδια ή μια ευωδιαστή σύνθεση. Τα λουλούδια θα μιλήσουν από μόνα τους.

Προσφέρετε λουλούδια στον άνθρωπο που αγαπάτε, χωρίς να το περιμένει...

... στον εαυτό σας ομορφαίνοντας το σπίτι σας ή το γραφείο σας.

... μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες για να κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη και πιο ευωδιαστή ...